Privat Zoom-konto med UiO-adresse

Hvis du har en Zoom-konto registrert med din @uio.no-adresse, vil den bli en del av UiOs Zoom-konto.

For ? v?re sikre p? at alle med en @uio.no-adresse i Zoom er til knyttet UiO har vi assosiert uio.no-domenet med v?r Zoom-instans. Hvis din Zoom-bruker er en av de kontoene vi tar eierskap over f?r du valget om ? enten la den bli en del av UiOs konto eller bytte p?loggings-e-post. Alle v?re kontoer har funksjoner som lisensierte kontoer.

• Hvis du per n? bruker en riktig oppsatt konto med SSO-innlogging og brukernavn@uio.no som Zoom-bruker skal du ikke merke noe.
  • Hvis du har satt opp en konto p? en annen m?te med en UiO-e-post som kontonavn vil den bli satt under UiOs hovedkonto.

Knytt kontoen din til UiO-Zoom

• N?r du logger inn p? Zoom eller pr?ver ? lage en konto med en uio-e-post vil du f? et valg om enten ? komme under UiOs konto eller endre e-post.Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, linje, skjermbilde.
  • for ? bli en del av UiOs konto velg Join the Account og s? Continue
  • Hvis du har kj?pt lisens f?r du tilbud om tilbakebetaling fra Zoom.
  • S? blir du sendt til en bekreftelsesside med en link til UiOs p?loggingsside.Bildet kan inneholde: tekst, font, bl?, produkt, linje.

Slik beholder du kontoen som en privat konto

Da m? p?loggings-e-posten endres

• N?r du logger inn p? Zoom eller pr?ver ? lage en konto med en uio-e-post vil du f? et valg om enten ? komme under UiOs konto eller endre e-post.Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, linje, skjermbilde.
  • Velg Change Email Address og s? Continue.
  • Tast inn ny e-postaddresse og bekreft denne.
  • Du f?r bekreftelses-e-post med en link for ? aktivere.
  • Denne prosessen nullstiller passordet, s? du blir bedt om ? lage et nytt.
  • S? er det bare ? trykke p? knappen for ? logge inn p? din private konto. Bildet kan inneholde: tekst, font, linje, merke, rektangel.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 3. juli 2020 10:43 - Sist endret 16. mai 2022 14:09