Co-host - medvert i Zoom-m?tet

I m?ter og forelesninger med mange deltagere kan det v?re nyttig ? delegere ansvaret for ulike oppgaver. En medvert kan ta seg av det administrative mens du konsentrerer deg om ? lede m?tet eller forelesningen.

Hva kan en medvert gj?re?

Medverten kan administrere deltagere, starte/stoppe opptak av m?tet, sl? av og p? mikrofonen til deltakere, starte eller stoppe video til deltakere, sette deltakere i fokus under m?tet, eller bidra administrativt. Medverten kan ogs? slippe inn deltakere fra venterom.

Du kan ha s? mange deltakere med co-host-rolle du ?nsker.

Deltakere som skal dele skjerm /vise presentasjon under m?tet m? v?re co-hosts.

Hva kan medverten ikke gj?re?

Merk at co-host-rollen har begrensede rettigheter sammenliknet med m?teleder (host). En medvert kan ikke:

• Avslutte m?tet for alle deltakere.
  • Gj?r en annen deltaker til medvert
  • Starte Breakout Rooms eller flytte deltakere fra et Breakout Room til et annet. Medverter kan flytte seg selv mellom ulike Breakout Rooms.
  • Medvert kan heller ikke starte m?tet. Hvis host (vert) trenger at noen andre skal kunne starte m?tet, kan de tildele en alternative host-rolle n?r m?tet blir opprettet.

Slik gj?r du en m?tedeltager til medvert

N?r du avholder et m?te i Zoom kan du gi co-host-rettigheter til utvalgte deltakere. Det er to m?ter ? gj?re dette p?. En m?te er bevege musepekeren over videoruten til deltageren, klikke p? de tre prikkene som dukker opp og velge Make co-host. Alternativt kan du ?pne deltakerlisten, bevege musepekeren over navnet til vedkommende i deltakerlisten og trykke p? More og deretter Make Co-Host:

Image may contain: Text, Product, Font, Line, Screenshot.

Trekke tilbake medvertrettighetene

Du kan ogs? trekke tilbake co-host-rollen. N?r du beveger musepekeren over navnet til deltageren velger du n? Withdraw co-host permission.

Image may contain: Text, Product, Font, Line, Logo.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 19. mars 2020 14:05 - Sist endret 13. feb. 2023 14:28