Registrering for deltakelse p? Zoom

Registrering av deltakerne f?r de kommer inn i m?tet ?ker sikkerheten og gj?r det enklere ? vite hvem som deltok.

Om det er snakk om en ?pen forelesning eller et arrangement det URL er spredt bredt, kan det v?re lurt ? bruke registrering for ? hindre u?nskede deltakere og zoombombing fra automatiserte prosesser (roboter).

Slik setter du opp registrering:

1. Opprett m?tet du vil ha registrering for, p? vanlig m?te.

2. G? til uio.zoom.us/. Klikk p? Sign in, og logg inn med Feide (vanlig UiO-brukernavn og passord).

3. Klikk p? Meetings i menyen til venstre i vinduet. M?tene du har opprettet, vises i en liste. Klikk p? m?tenavnet under Topic, og m?teinnstillingene ?pner seg.

4. Rull til helt nederst, og klikk p? Edit this meeting-knappen, ved siden av Start this meeting. N? kan du endre og redigere innstillingene for m?tet.

• Merk avkrysningsruten for Required ved siden av innstillingen Registration.

registration required-knapp

5. Rull helt ned igjen, og klikk p? Save. N? ser du en oppf?ring p? siden som heter Registration link. Det er denne du kopierer og distribuerer til deltakerne. Nederst p? siden kommer det ogs? opp andre innstillinger for registreringen, mulighet til ? se hvem som har registrert seg, samt mulighet for branding med banner eller logo p? siden de inviterte registrerer seg p?.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 29. juni 2020 16:33 - Sist endret 7. okt. 2021 15:26