Delta i videom?ter i Zoom

Det er viktig at alle p? UiO installerer Zoom og logger inn med UiO brukernavn og passord.

For mer informasjon om installering av Zoom, se veiledning for installasjon.

Logg inn med UiO-brukerkontoen din

VIKTIG FOR SIKKERHETEN: Alle studenter og ansatte p? UiO har lisens til ? bruke fullversjonen av Zoom, der personvern og sikkerhet er bedre enn i gratisversjonen av Zoom, og UiO har gjort sentrale innstillinger for ? bedre sikkerheten ytterligere. Det er viktig at alle p? UiO installerer Zoom og logger inn med UiO brukernavn og passord. Installer og logg inn som beskrevet i installeringsveiledningen. Har du allerede Zoom og er usikker p? om du bruker fullversjonen og er logget inn som UiO-bruker, kan du kontrollere det. Slik kontrollerer du om du er logget inn med UiO-bruker.

Delta i m?te via invitasjon per e-post eller kalender

Klikk p? Join Zoom Meeting-lenken i invitasjonen du har f?tt p? e-post.

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje, parallell, skjermbilde.

N?r du klikker p? lenken kan du bli sendt til nettleseren din og bli spurt om du ?nsker ? ?pne Zoom-applikasjonen p? maskinen din. Her klikker du Open zoom.us.

?pne zoom-knapp

N?r du har gjort dette vil Zoom-applikasjonen starte og du vil bli spurt om du vil delta i m?tet. Her kan du velge enten ? delta med eller uten video.

Delta med Meeting ID

I e-posten du f?r, er det mye informasjon. Like under Join Zoom meeting-lenken vi brukte i trinnet over, finner du Meeting ID, nummeret til Zoom-m?tet. Dette nummeret trenger du om du vil bli med rett fra Zoom-appen.

Slik gj?r du det:

1. ?pne Zoom.

2. Klikk p? Join, og lim eller skriv inn Meeting ID. Avslutt ved ? klikke p? Join-knappen nederst i dialogboksen, og du kommer til m?tet.

Bildet kan inneholde: tekst, produkt, skjermbilde, font, linje.

Publisert 15. mars 2020 10:50 - Sist endret 9. mai 2022 12:56